
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ خسروی ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی و دهه آخر ماه صفر گفت: اعتماد نو به نقل از برنامه های امسال هفته نیروی انتظامی از ۲۷ مهر ماه آغاز می شود و تا دوم آبان ماه نیز ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی در خصوص اعتماد نو به نقل از برنامه های هفته ناجا زمانی انجام گرفت که هنوز مشخص نبود به دلیل شیوع کرونا راهپیمایی عظیم اربعین برگزاری نخواهد شد ادامه داد: براین اساس هیئت رئیسه نیروی انتظامی با توجه به تقارن ایام اربعین و هفته ناجا تصمیم گرفتند که برگزاری اعتماد نو به نقل از برنامه های هفته ناجا با چند روزی تأخیر صورت گیرد تا با توجه به مأموریت اربعین که هر ساله متولی آن نیروی انتظامی است تداخل در ماموریت ها نباشد و هر دو اعتماد نو به نقل از برنامه مراسم اربعین و هفته ناجا به خوبی برگزار شود.
سرهنگ خسروی گفت: با توجه به تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا امسال مراسم راهپیمایی اربعین برگزار نخواهد شد و بنابر تصمیمات اتخاذی، هفته ناجا طبق زمان گفته شده آغاز و پایان خواهد یافت.
انتهای پیام