تاکید بر استفاده از دانشگاهیان در رادیو

به گزارش ایسنا، معاون صدا در این نشست با اشاره به اهمیت علم به عنوان زیرساخت توسعه کشور گفت: معرفی سرمایه‌های علمی کشور وظیفه رسانه است.

حمید شاه‌آبادی با ابراز خرسندی از امضای تفاهم‌نامه همکاری گفت: ما در رسانه به چنین همکاری ها و تعاملاتی نیاز داریم. چرا که علم، زمینه‌ساز و زیرساخت توسعه در کشور است.

او در ادامه اظهار کرد: معرفی سرمایه‌های علمی کشور وظیفه ماست. تاکنون نیز در رسانه‌ی ملی حمایت‌هایی از پژوهش ها و زمینه‌های علمی شده است که جا دارد بیش تر شود و وزنه‌ی پژوهشی در اعتماد نو به نقل از برنامه‌های رادیو سنگین تر شود.

ضریب نفوذ رادیو بر مخاطب بیشتر از تلویزیون است

معاون صدا با تاکید بر اهمیت رادیو افزود: آمار مخاطبان و امکانات تلویزیون از ما بالاتر است، اما میزان و ضریب نفوذ و اثرگذاری رادیو بیشتر و برای مخاطب اثربخش تر است.

شاه‌آبادی تصریح کرد: مسوولان محترم وزارت علوم باید تلاش کنند تا طبق یک قالب، طرح و محتوای مناسب، این ظرفیت‌ها را به مانند یک پیشنهاد طراحی کنند و ما نیز در مقابل وظیفه داریم تا این محتویات را متناسب با نیاز و سطح مخاطب به عرصه‌ی اعتماد نو به نقل از برنامه‌سازی و روی آنتن ببریم.

شاه آبادی در پایان اشاره کرد: سعی ما بر این است که اعتماد نو به نقل از برنامه‌های رادیو، هرچه بیش‌تر رو به جریان سازی بروند و در اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها از کارشناسان و اعضای متخصص، هیات علمی دانشگاه‌ها استفاده شود. همچنین اشاعه‌ی این همکاری ها در فضای مجازی هم بسیار مهم است و باید به آن توجه کرد.

ناگفته‌های عملیات مرصاد به روایت «سرچشمه»
هم اکنون بخوانید

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم:
حمایت رسانه از فعالیت های دانش بنیان بسیار تاثیرگذار است

غلام‌حسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، بیان کرد: امروزه تعداد دانشگاهیان و افراد متخصص ما نسبت به پیش از انقلاب افزایش خیره کننده‌ای داشته و اهتمام پژوهشی ما بسیار بیش‌تر از قبل شده است.

رحیمی تصریح کرد: ما در زمینه‌ی فناوری،  پژوهشی و علمی رشد زیرپوستی داشته‌ایم، به این معنا که فعالیت‌های دانش‌بنیان بسیار زیاد و فزاینده‌ای در حال انجام بوده و یا هستند که ابعاد و اثرات آن‌ها در آینده مشخص خواهد شد. برای مثال در سال‌های ۱۳۸۲یا ۱۳۸۳، پارک‌های علم و فناوری  وارد مراحل توسعه‌ی علمی کشور شد که حتی خود ما نیز شناخت کافی از آن‌ها نداشتیم، اما بعدها آثار و توان افزایش علمی آن‌ها را مشاهده کردیم.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به اهمیت رسانه در ارتقای این کیفیت و اثربخشی آن اظهار کرد: رسانه نیز با همراهی و حمایت خود از این توان و ظرفیت‌های علمی، با انتقال آن به مخاطبان و همچنین تربیت پایگاه خبریان متخصص در حوزه‌ی علم، پژوهش، فناوری و ایجاد شبکه‌هایی در این حوزه‌ها، روند این فعالیت‌ها را سرعت ببخشد.

در این جلسه همچنین نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اهمیت و ضرورت انعقاد این تفاهم‌نامه سخن گفتند و اشاره کردند، «ظرفیت های پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور با کمک سازمان صدا و سیما و مخصوصا رادیو می‌تواند ارتقای چشمگیری پیدا کند و رسانه ملی به عنوان یک پل ارتباطی، با ایجاد جذابیت های اعتماد نو به نقل از برنامه‌سازی به گسترش این پژوهش ها کمک کند.»

مدرسه تلویزیونی پنجشنبه چه درس می دهد؟
هم اکنون بخوانید

در پایان جلسه نیز تفاهم‌نامه همکاری میان حمید شاه‌آبادی، معاون صدا و غلام‌حسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، به امضا رسید.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 6 =

دکمه بازگشت به بالا