خرید بیش از ۵۷۳ هزار میلیارد ریال اوراق بدهی دولتی

به گزارش ایسنا، این بانک مانند بسیاری از بانک‌های مرکزی، در راستای کاهش هزینه‌های معاملاتی، تسهیل دسترسی بانک‌ها و موسسات مالی غیربانکی به اوراق بدهی دولتی و نیز اتکای تامین مالی دولت از محل فروش اوراق بهادار از روز سه‌شنبه (۱۳ خرداد) نسبت به فروش هفتگی اوراق بدهی دولتی به روش حراج با سررسیدها و کوپن‌های سود مختلف در دوره هفتگی اقدام کرده است.

در ۱۲ دوره حراج هفتگی تا پایان مردادماه ۱۳۹۹ در مجموع ۵۷۳.۱ هزار میلیارد ریال اوراق بدهی دولتی توسط بانک‌ها و موسسات مالی غیربانکی از طریق فرآیند حراج و خارج از حراج (از طریق بورس) خریداری شد.

طبق اعلام بانک مرکزی، مجموع سفارش‌های بانک‌ها و موسسات مالی غیربانکی نیز در این ۱۲ دوره حدود ۱۲۵۰.۱ هزار میلیارد ریال بوده است.

لازم به ذکر است در ۱۲ حراج برگزار شده بانک‌ها ۶۹ درصد، صندوق‌ها و نهادهای مالی چهار درصد و سایر سرمایه‌گذاران ۲۷ درصد اوراق را خریداری کردند.

انتهای پیام

ابداع روشی برای کاهش خسارات ناشی از زلزله در پالایشگاه/راهکاری برای کنترل ارتعاشات در لوله‌ها
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا