با استفاده از ماسک هر فرد سهمی در مقابله با کرونا دارد

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت استفاده از ماسک از سوی مسئولان و مردم و مشارکت در پویش «من ماسک می‌زنم»، بیان کرد: آنچه که امروز در سطح جامعه ضرورت دارد رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به فاصله‌گذاری اجتماعی است. در راستای مقابله با ویروس کرونا و حفظ سلامت جامعه استفاده از ماسک یک امر ضروری به شمار می‌رود.

وی در ادامه اظهار کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تاکید داشتند بر همه ما چه مسئولان و چه مردم وظیفه‌ است که در پویش استفاده از ماسک شرکت کرده و آن را یک وظیفه تلقی کنیم.

نماینده مردم ساوجبلاغ و طالقان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده از مردم تقاضا دارم برای مقابله با ویروس کرونا و حفظ سلامت خودشان استفاده از ماسک را به ویژه در اماکن عمومی با جدیت دنبال کنند. این حرکت اجتماعی در راستای حفظ سلامت جامعه می‌باشد.

حدادی در پایان تاکید کرد: بنده مطمئن هستم با وحدت در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک می‌توانیم از این مقطع نیز عبور کنیم. هر یک از ما با استفاده از ماسک می‌توانیم سهمی در مقابله با این ویروس داشته و به وظیفه اجتماعی خود عمل کنیم.

انتهای پیام

فرناندو آریاس تاکید کرد: ضرورت اتحاد جامعه بین‌المللی برای محکومیت مشترک سلاح‌های شیمیایی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − پنج =

دکمه بازگشت به بالا