انتقاد یک نماینده از واردات بی‌رویه برنج

به گزارش ایسنا، سید کاظم دلخوش در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی حوزه کشاورزی اظهار کرد: متاسفانه کوتاهی‌هایی در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد. البته این وزارتخانه زیرمجموعه‌های زیادی دارد و در برخی کشورها هر کدام از آنها یک وزارتخانه هستند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه در ارتباط با آبخیزداری، دولت ضعیف عمل می‌کند و باعث می‌شود که سیل مردم را دچار مشکل کند. همچنین ابریشم ما که ۱۵۰ سال پیش بزرگترین صنعت‌مان بود به خاک نشسته است چرا به ابریشم توجه نمی‌شود.

دلخوش با بیان این‌که برای تبدیل پمپاژهای دیزلی به برقی هیچ اقدامی صورت نگرفته، یادآور شد: ما شاهد این هستیم در فصلی که نباید واردات برنج انجام شود واردات بی‌رویه صورت می‌گیرد همچنین چای سنواتی‌مان روی زمین مانده و وضعیت گندم هم معلوم نیست. در مورد میوه و باغات هم به موقع کمکی نمی‌شود. ما از نظر سردخانه در شهرها و استان‌های مختلف دچار مشکل و کمبود هستیم.

انتهای پیام

نهاوندیان: روند تورم در کشور نزولی شده است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

دکمه بازگشت به بالا