وزارت ورزش از بررسی قرارداد ویلموتس در مجلس استقبال می‌کند

به گزارش ایسنا و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، جمشید تقی زاده در واکنش به مصاحبه یکی از نمایندگان مجلس درباره قرارداد سرمربی سابق تیم ملی فوتبال گفت: ما از هرگونه رسیدگی به پرونده قرارداد سرمربی سابق تیم ملی فوتبال و هر پرونده دیگری در نهادهای نظارتی و مجلس استقبال می کنیم، کما اینکه در مجلس قبل نیز در همین پرونده و همچنین پرونده کی روش همکاری کامل با مجلس داشتیم و اسناد و مدارک مورد نیاز را در اختیار نمایندگان قرار دادیم و اگر باز هم نیاز باشد نه تنها استقبال می کنیم بلکه در این زمینه و هر موضوع دیگری کاملا شفاف هستیم.

وی در پاسخ به اظهارات یکی از نماینده‌ها افزود: از این نماینده انتظار داریم در اظهاراتشان جانب انصاف و اخلاق را بگیرند و قبل از بررسی پرونده در مراجع نظارتی و قضائی و اثبات یا رد برخی شبهات یا معرفی خاطیان احتمالی از به کار بردن اسامی افراد و هتک حیثیت آنها خودداری کنند.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان در پایان با اشاره به شکایت سرمربی سابق تیم ملی از فدراسیون فوتبال تاکید کرد: در شرایطی که شکایت سرمربی سابق همچنان در فیفا مطرح است، برخی اظهار نظرهای داخلی بدون در نظر گرفتن جوانب امر می‌تواند خسارت های جبران ناپذیری به منافع ملی وارد کند و از افراد مختلف انتظار می رود در شرایط فعلی در اظهار نظرهایشان دقت کنند تا خدای ناکرده مورد سوءاستفاده طرف مقابل قرار نگیرد.

انتهای پیام

رییس جهاددانشگاهی درگذشت حمید کهرام را تسلیت گفت
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =

دکمه بازگشت به بالا