به تحریم‌های سنگین علیه ایران تا آمدن این کشور پای میز مذاکره ادامه می‌دهیم


به تحریم‌های سنگین علیه ایران تا آمدن این کشور پای میز مذاکره ادامه می‌دهیم

نماینده آمریکا در امور ایران با تکرار برخی مواضع بی‌اساس گفت که واشنگتن به تحریم‌های سنگین علیه ایران تا آمدن این کشور پای میز مذاکره ادامه می‌دهد.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا به نقل از عرب نیوز، «برایان هوک» نماینده آمریکا در امور ایران با تکرار برخی مواضع بی‌اساس گفت که واشنگتن به تحریم‌های سنگین علیه ایران تا آمدن این کشور پای میز مذاکره ادامه می‌دهد.

هوک افرود که مسیر مذاکرات بیشتر با ایران درباره اعتماد نو به نقل از برنامه هسته‌ای این کشور و سایر مسائل همچنان باز است ولی این مذاکرات تا کنون به موضوع آزادی زندانیان محدود بوده است.

وی که در جمع پایگاه خبریان صحبت می‌کرد با ادعای این‌که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا مسیر دیپلماسی با ایران در پیش گرفته است، گفت که واشنگتن انتظار دارد که تهران، دیپلماسی را با دیپلماسی پاسخ دهد.

دشمن آنچه در میدان کسب نکرد را در جنگ اقتصادی دنبال می‌کند/ تاکید بر لزوم حمایت از بخش‌های خصوصی ایران و سوریه
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + سه =

دکمه بازگشت به بالا