موسوی درگذشت حسین توفیق را تسلیت گفت


موسوی درگذشت حسین توفیق را تسلیت گفت

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در توییتی درگذشت یک کاریکاتوریست و طنزپرداز پیشکسوت را به خانواده وی و اهالی رسانه و هنر تسلیت گفت.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، سیدعباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در توییتی نوشت: حسن توفیق، توفیق بزرگی برای ایران بود. مجله طنز او، از تجربه‌های ماندگار عرصه طنز و کاریکاتور مطبوعاتی است. گرچه «توفیق» به محاق توقیف رفت اما پس از انقلاب به همت «گل آقا» حیاتی دوباره یافت. درگذشت این کاریکاتوریست پیشکسوت را به خانواده محترم و اهالی رسانه و هنر تسلیت می گویم.

حسن توفیق، کاریکاتوریست و مدیرمسوول نشریه «توفیق» بعد از ظهر روز یکشنبه (۱۱ خردادماه) بر اثر ایست قلبی درگذشت.

حسن توفیق (متولد ۱۱ اسفند ۱۳۰۴) از مدیران مسوول نشریه طنز «توفیق» و بزرگ‌ترین برادر از برادران توفیق بود که دوره سوم این مجله را منتشر کردند. او به مدت ۲۹ سال مدیریت نشریه «توفیق» را برعهده داشت.

اعلام وصول سوال دو نماینده از وزیر نیرو
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 13 =

دکمه بازگشت به بالا