با الکاظمی درباره بررسی ابعاد ترور سردار سلیمانی به توافق رسیدیم


با الکاظمی درباره بررسی ابعاد ترور سردار سلیمانی به توافق رسیدیم

کتائب «حزب‌الله عراق» اعلام کرد که با مامور تشکیل کابینه جدید این کشور در خصوص تشکیل کمیته‌ای به منظور تحقیق درباره ابعاد ترور فرمانده سابق سپاه قدس ایران به توافق رسیده است.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا به نقل از المیادین، کتائب «حزب‌الله عراق» طی بیانیه‌ای اعلام کرد که با «مصطفی الکاظمی» مامور تشکیل کابینه جدید این کشور در خصوص تشکیل کمیته‌ای به منظور تحقیق درباره ابعاد ترور فرمانده سابق سپاه قدس ایران به توافق رسیده است.

این گروه عراقی اعلام کرد که در جریان دیدار با الکاظمی بر سر تشکیل کمیته‌ای مشترک برای بررسی ابعاد جنایت شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس توافق شده است.

در این بیانیه آمده است که الکاظمی به واسطه یک میانجی خواستار ملاقات با کتائب حزب ‌الله شد تا موضع خود را درباره  این جنایت توصیح دهد.

 

باید خود را برای جهانی در آن که برنامه هسته‌ای ایران محدودیتی ندارد، آماده کنیم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 4 =

دکمه بازگشت به بالا