افتتاح کلینیک "نفس" برای بیماران کرونا در ۲۸ اسفند

فرزین فردیس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اتاق بازرگانی ایران و تهران در طول روزهای گذشته تلاش کرده‌اند در چهارچوب عمل به وظایف اجتماعی خود در حوزه‌های مختلف به فرآیند پیشگیری و درمان کرونا کمک کنند. در این چهارچوب کمک‌های نقدی و برخی کالاها و محصولات مورد نیاز کادر درمان تهیه و در روزهای اخیر به مناطق مختلف کشور ارسال شده است و این فرآیند در هفته‌های بعدی نیز ادامه خواهد داشت.

به گفته وی، یکی از اصلی‌ترین اعتماد نو به نقل از برنامه‌های اتاق بازرگانی، افتتاح کلینیک “نفس” برای کمک به ایجاد فضاهای جدید در درمان بیماران مبتلا به کرونا بود.

عضو اتاق بازرگانی تهران درباره مختصات این کلینیک توضیح داد: کلینیک “نفس” با ظرفیت پذیرش حدود ۳۰۰ نفر با استفاده از فناوری تجهیزات پیش‌ساخته از چند روز قبل وارد فاز اجرا شد و خوشبختانه با سرعت بالایی به سمت تکمیل حرکت کرد. این کلینیک در محوطه بیمارستان ابن سینای تهران ساخته شده و با هدف جدا کردن فضای بیماران مشکوک به کرونا و دیگر بیماران، فعال خواهد شد.

به گفته وی، این کلینیک ۲۸ اسفند ماه با حضور کادر درمان و به شکل ویدئو کنفرانس بدون تجمع بی‌دلیل، افتتاح خواهد شد و در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

قیمت نفت سنگین ایران ۲.۵ دلار بالا رفت
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + سیزده =

دکمه بازگشت به بالا