آمریکا تعلیق کمک بشردوستانه به یمن را بررسی می‌کند

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه واشنگتن پست، اینکه یکی از بزرگترین کمک‌کنندگان به یمن قصد دارد چنین اقدامی انجام دهد، وضعیت وخیم فعلی را وخیم‌تر می‌کند و چالش مدیریت عملیات‌های امدادی در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها را که دشمن غرب هستند، پر رنگ‌تر می‌کند.

یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا گفت، ایالات متحده هنوز تصمیم نهایی نگرفته است اما هماهنگی با دیگر کشورهای اهداکننده و سازمان‌های امدادی درباره واکنش‌های احتمالی به اخذ دو درصد “مالیات” از پروژه‌های امدادی و دیگر تدابیر جدید در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها انجام می‌شود.  

این مقام که خواست نامش فاش نشود، افزود: ما در وضعیت ناگواری هستیم و تلاش می‌کنیم تا این مشکل را حل کنیم. اگر چنین اقدامی صورت بگیرد، اقدامی خواهد بود که اساسا با مانع‌تراشی بی‌سابقه حوثی‌ها انجام می‌شود.  

در جریان نشست آتی کشورهای اهداکننده و گروه‌های امدادی در بروکسل، اینکه آمریکا و دیگر اهداکنندگان باید کمک‌ها به مناطق تحت کنترل حوثی‌ها را تعیلق داده یا کاهش دهند، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مقام‌های مطلع از این گفت‌وگوها تاکید دارند، دولت ترامپ به سازمان‌های بشردوستانه اطلاع داده‌اند که چنانچه گزینه تعلیق نهایی شود، از اول مارس (۱۱ اسفند) اجرایی خواهد شد. ایالات متحده ۷۴۶ میلیون دلار کمک در سال مالی ۲۰۱۹ در اختیار یمن قرار داد.

انتهای پیام

اردوغان: سکوت نمی‌کنم، مرگ مشکوک مرسی را به دادگاه بین‌المللی می کشانم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − دوازده =

دکمه بازگشت به بالا