برگزاری شب سینمای ایران در بلغارستان

به گزارش ایسنا، به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران و رایزنی فرهنگی کشورمان در صوفیا، شب سینمای ایران در بلغارستان با اکران فیلم “قصر شیرین” برگزار خواهد شد.

این اعتماد نو به نقل از برنامه، طی مراسم ویژه‌ای در روز جمعه ۲۴ ژانویه در خانه سینمای صوفیا برگزار می‌شود و در آن  فیلم “قصر شیرین” ساخته رضا میرکریمی اکران خواهد شد.

همچنین دوازدهمین جشنواره بین­‌المللی فیلم منار (جشنواره فیلم­‌های خاورمیانه و شمال آفریقا) در بلغارستان، با نمایش فیلم­‌های ایرانی از ۱۴ تا ۳۰ ژانویه برگزار می‌شود.

در این دوره از جشنواره بین­‌المللی فیلم منار، ۵ فیلم بلند “قصر شیرین” به کارگردانی رضا میرکریمی، “بی­‌وزنی” به کارگردانی مهدی فرد قادری، “پاستاریونی” ساخته سهیل موفق، “سرو زیر آب” به کارگردانی محمدعلی باشه‌آهنگر و “دومینو” ساخته لاله برزگر از کشورمان در سینماهای مختلف صوفیا – بلغارستان اکران خواهند شد.

انتهای پیام

جشنواره موسیقی امیر جاهد تمدید شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا