برگزاری پنجمین همایش استادان زبان فارسی و ایران‌شناسان روسیه

به گزارش ایسنا، در مراسم افتتاحیه این همایش مهدی سنایی سفیر کشورمان به بیان اهداف همایش اشاره کرد و از تلاش های ایران شناسان مناطق مختلف روسیه تمجید کرد. «آلان آقایف» رییس دانشگاه دولتی ولادی قفقاز نیز به عنوان سخنران افتتاحیه، به همکاری های کشورمان و منطقه قفقاز شمالی و اقدامات انجام شده در حوزه مطالعات ایرانی در این دانشگاه پرداخت.
در این همایش یک روزه  طی سه نشست، حدود ۳۰ سخنران از مناطق مختلف به ارائه گزارش اقدامات و پروزه های در دست اقدام خود و نیز مشکلات و موفقیت های کسب شده پرداختند.
در مراسم اختتامیه این همایش سالانه که با حضور سفیر کشورمان، رییس دانشگاه دولتی داغستان، معاون دانشگاه دولتی سن پترزبورگ و معاون دانشگاه علوم انسانی مسکو برگزار شد، سفیر کشورمان با ارائه لوح تقدیر و هدایایی، از ۴ مرکز نمونه ی ایران شناسی روسیه که طی سال گذشته اقدامات برجسته ای در حوزه مطالعات ایرانی و زبان فارسی انجام داده بودند، تقدیر بعمل آورد.

انتهای پیام

عراق کشور مستقلی است و نیاز به دخالت هیچکس ندارد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =

دکمه بازگشت به بالا