
طرحهای صنعت آب و برق استان کرمان تحت عنوان پویش هر هفته الف-ب ایران روز دوشنبه و در ادامه سفر حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور به این استان افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.
به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، افتتاح مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب کرمان با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی و اشتغال زایی ۵۰ نفر، ۲ نیروگاه خورشیدی با سرمایهگذاری بخش خصوصی و اعتبار ۷۴۰ میلیارد ریالی و با اشتغالزایی ۴۵ نفر، بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی گهران با سرمایهگذاری بخش خصوصی و اعتبار ۱۴۰ میلیون یورویی و اشتغالزایی ۳۰ نفر و طرح افزایش ظرفیت پست ۱۳۲.۲۰ کیلووات با اعتبار ۲۷۰ میلیارد ریالی از طرحهایی مرتبط با وزارت نیرو بود که در این مراسم افتتاح شد.
همچنین عملیات اجرایی ایجاد تأسیسات فاضلاب شهر زرند با اعتبار ۲۱۷۰ میلیارد ریالی، طرح ایجاد تأسیسات فاضلاب شهر کرمان با اعتبار ۱۳ هزار ۹۶۰ میلیارد ریالی و اشتغالزایی ۸۰۰ نفر و احداث ۴ پست ۲۳۰ و ۱۳۲ کیلووات با اعتبار ۲۵۴۰ میلیارد ریالی آغاز شد.
