برپایی۵۰ هزار نمایشگاه کتاب در۵۰ هزار مدرسه

به گزارش ایسنا، علی رمضانی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید و تاکید بر ضرورت نشر فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین دانش آموزان، اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید،  بیست و دومین طرح ۵۰هزار نمایشگاه کتاب در۵۰هزار مدرسه  باحضور ۲۰استان کشور برگزار می شود.

وی زمان برگزاری نمایشگاه های کتاب را ۲۴لغایت ۳۰آبان ماه و همزمان با هفته کتاب جمهوری اسلامی اعلام و عنوان کرد: تعداد ناشرین شرکت کننده ۱۵۰ناشر است که با ارائه ۸۰۰۰  کتاب در این  طرح شرکت  می کنند.

رمضانی تصریح کرد: طی یک فراخوان۸۰۰۰  جلدکتاب دریافت شده است و کارگروه مربوطه حدود ۵۰۰۰ جلد از این کتابها را انتخاب و جهت شرکت در نمایشگاه‌های کتاب مدارس  معرفی کرده است.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش، وی از برپایی ۸۰درصد از این  نمایشگاها در مدارس  مقطع ابتدایی و۲۰درصد نیز در مدارس  متوسطه اول و دوم خبرداد و خاطرنشان کرد: درحال حاضر کارشناسان استانها در همایشی دعوت شده اند تا طی ۳روز کتاب های مناسب و مورد نیاز استان را از بین کتاب های ارائه شده انتخاب و به طرح ۵۰ هزار نمایشگاه معرفی کنند.    

انتهای پیام

پرونده قتل خانوادگی در رادیو ایران
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا