اختصاص خط اعتباری ۴۰ میلیارد تومانی به لیزینگ در فن بازار

به گزارش ایسنا، میلاد صدرخانلو در هفتمین جلسه شورای هماهنگی فن بازار منطقه‌ای یزد، فلسفه‌ اصلی شبکه ی فن بازار را کار تیمی دانست و گفت: استان‌ها و فن بازارها باید با هم کار تیمی داشته باشند تا به هدف مورد نظر و مطلوب برسیم.

وی با بیان اینکه امروزه خریداران فناوری لیزینگ بر خلاف گذشته حتی می‌توانند دولتی باشند و شرکت‌های دانش بنیان و فناور می‌توانند از لیزینگ استفاده کنند.

صدرخانلو با بیان این که در بحث صادرات فناوری از ابتدای امسال فعال شدیم، افزود: به خاطر این موضوع مرکز توسعه‌ی تجارت فناوری در پارک پردیس ایجاد شده و قرار است شبکه‌ی فن بازار را تحت پوشش خود قرار داده و به کشورهای همسایه صادرات فناوری داشته باشد.

رییس مرکز فن بازار ملی ایران از وجود دبیرخانه‌ی تبادل فناوری در فن بازار خبر داد و گفت: ایران، ترکیه، پاکستان، نیجریه، مصر، اندونزی، مالزی و بنگلادش از کشورهای این گروه هستند که مسئولیت دبیرخانه آن با ایران است و قرار است طی دهم تا دوازدهم آذر ماه سال جاری نشست سرمایه گذاری تکنولوژی را در تهران برگزار کنیم.

انتهای پیام

صددرصد سهمیه وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − پنج =

دکمه بازگشت به بالا