صدور هشدار بین‌المللی برای شیوع لیستریا

به گزارش ایسنا، اخیرا یک نفر در اسپانیا به دلیل ابتلا به لیستریوسیس کشته شده و وزارت بهداشت این کشور درحال بررسی ۵۲۳ مورد مشکوک دیگر مبتلا به این بیماری است.

این شیوع شدید در اسپانیا که سالیانه حدود ۸۰ میلیون نفر گردشگر دارد،  وحشت بسیاری را برانگیخته است.

عفونت لیستریوسیس به طور معمول از خوردن مواد غذایی حاوی باکتری‌های لیستریا ایجاد می‌شود. این ماده در بسیاری از مواد غذایی یافت می‌شود اما عمدتاً با شیرهای پاستوریزه نشده، پنیرهای نرم و میان وعده‌های آماده برای خوردن مثل ساندویچ‌های از قبل بسته بندی شده منتقل می‌شود.

بیشترین موارد ابتلا در اسپانیا در مناطق جنوبی این کشور تایید شده است که گوشت‌های خوک بسته‌بندی شده آلوده به این عفونت در آن به فروش رسیده بوده است. اما در مناطق دیگر این کشور از جمله نواحی شمال شرقی آن نیز چندین مورد ابتلا دیده شده است.

به گفته مقامات اسپانیایی تقریبا نیمی از مبتلایان به لیستریوسیس از جمله ۲۳ زن باردار در این کشور هنوز در بیمارستان بستری هستند. لیستریا معمولاً باعث بروز خفیف بیماری می‌شود اما می‌تواند برای زنان باردار  و هم‌چنین افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، خطرناک باشد. 

وزارت بهداشت اسپانیا هشدارهایی را به مقامات اتحادیه اروپا و سازمان جهانی بهداشت درباره شیوع این بیماری اعلام کرده است.

بنا بر گزارش اسکای نیوز، در ماه‌های اخیر در جریان شیوع لستریا شش نفر پس از خوردن غذای آلوده بیمارستانی در انگلیس کشته شده‌اند.

انتهای پیام

تجهیز ۷۰ بنای تاریخی زیر نظر شهرداری به QR کد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − سه =

دکمه بازگشت به بالا