دستمزد کارکنان خدوم صدا و سیما را فدای سوءگیری‌های معدود نمی‌کنیم


دستمزد کارکنان خدوم صدا و سیما را فدای سوءگیری‌های معدود نمی‌کنیم

سخنگوی دولت گفت: دولت، بودجه ‎رسانه ملی را با همه‌ی محدودیت‌های خود فراهم می‌کند و هرگز حقوق و دستمزد کارکنان خدوم و زحمت‌کش این دستگاه مهم را فدای سوءگیری‌های معدودی نمی‌کند.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، علی ربیعی در توئیتر نوشت: در فضای سیاست‌زده غیراخلاقی، این‌‌بار پرداخت بودجه صدا و سیما از سوی ‎دولت را به مسائل پیش پا افتاده مرتبط کرده‌اند. دولت، بودجه ‎رسانه ملی را با همه‌ی محدودیت‌های خود فراهم می‌کند و هرگز حقوق و دستمزد کارکنان خدوم و زحمت‌کش این دستگاه مهم را فدای سوءگیری‌های معدودی نمی‌کند.

طی مذاکره با آقای پورمحمدی معاون سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه مشخص شد؛ هنوز بودجه تعداد زیادی  از دستگاه‌ها تخصیص نیافته است و تا پایان ماه تخصیص همه دستگاه‌ها از جمله ‎صداوسیما صادر خواهد شد. در ضمن بودجه‌ریزی عملیاتی و تخصیص مبتنی بر عملکرد شامل همه‌ی دستگاه‌ها می‌شود.

index

قنبری: اگر مشارکت وسیع باشد اصولگرایان شانس چندانی ندارند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا