دستگیری جاعلان تراول‌چک و دلار

به گزارش ایسنا، حوالی ساعت چهار صبح روزگذشته عوامل گشت کلانتری شهدا حین گشت‌زنی در محدوده استحفاظی خود به سرنشینان یک دستگاه خودروی پراید که حین جابه‌جایی لوازم بودند، مشکوک شده و برای بررسی موضوع وارد عمل شدند اما راننده پراید به محض رؤیت عوامل انتظامی متواری شد.

با فرار راننده پراید تعقیب و گریز برای دستگیری این فرد آغاز شد و مدتی بعد مأموران راننده و دیگر سرنشین این خودرو را دستگیر و به همراه خودرو به کلانتری منتقل کردند.

با انتقال متهمان به کلانتری، مأموران اقدام به بازرسی از داخل خودرو کردند که در جریان  آن حدود ۵۰۰ تراول ۵۰ هزارتومانی، ۵۵ تراول ۱۰۰ هزار تومانی و اسکناس‌های ۱۰۰ دلاری جاسازشده و جعلی به همراه مقادیری موادمخدر را از داخل پراید کشف کردند.

مأموران در ادامه با هماهنگی با سرپرست دادسرای ناحیه ۱۴ تهران وارد مخفیگاه متهم شده و در آنجا نیز ادوات تولید اسکناس جعلی از جمله چهار پرینتر و اسکنر مخصوص جعل اسکنانس کشف شد.

همچنین در مخفیگاه متهم خانم جوانی نیز حضور داشت که مشخص شد وی با متهم در جعل اسکناس فعالیت دارد که این زن نیز به کلانتری انتقال یافت.

سرهنگ رضا حیدری؛ رئیس کلانتری ۱۱۰ شهدا با اعلام این خبر گفت: شهروندان تا حد امکان از کارتهای اعتباری استفاده کرده و در صورت لزوم حین دریافت تراول، به شناسه‌های امنیتی تراول توجه کنند.

انتهای پیام

ویدئو / تهدید جدی بیخ گوش بزرگترین جنگل بارانی دنیا
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا