تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادره برای صنایع در سال جاری افزایش یافت

به گزارش ایسنا، سعید زرندی در همایش تجلیل از صنعتگران برتر استان یزد اظهار کرد: اگر اولویت مسئولان رونق تولید و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی باشد، قطعاً مشکلات توسعه‌ای برطرف و دستگاه‌های خدمات‌رسان نظیر تأمین اجتماعی و بانک‌ها هم به اهداف تجاری و اقتصادی خود می‌رسند.

وی با بیان این‌که سال ۹۷ بر اساس شاخص‌های مختلف جزو سخت‌ترین سال‌های ایران اسلامی بود، افزود: استکبار هر آنچه که داشت در تحریم‌های خصمانه علیه ایران به کار گرفت و نتوانست در مقابله هدف و اراده صنعتگران ایرانی مقاومت کند.

معاون اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی وزیر صنعت، معدن و تجارت رشد صدور پروانه بهره‌برداری طی دو ماه نخست امسال را از جلمه دستاوردهای کشور دانست و گفت: طبق اطلاعات به دست آمده در دو ماه نخست سال ۹۸ تاکنون ۸۶۲ پروانه بهره‌برداری در حوزه‌های مختلف صنعتی و تولیدی صادر شده است.

زرندی افزایش سه درصدی مصرف برق واحدهای صنعتی و تولیدی کشور را از دیگر نشانه‌های توسعه فعالیت اقتصادی عنوان و تصریح کرد: رونق تولید کلید روشن و خاموش ندارد بلکه مستلزم تغییر نگرش است.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که در سال ۹۷ صادرات حوزه نساجی کشور از یک میلیارد و ۳۱ میلیون دلار با شش درصد افزایش به یک میلیارد و ۹۳ میلیون دلار رسیده است، ادامه داد: واردات در حوزه نساجی ۳۱ درصد کاهش یافته است.

معاون وزیر صنعت با اشاره به ضرورت شفاف‌سازی نیاز صنعتگران برای اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی دقیق، تصریح کرد: ما امروز در کشور با شرایطی مواجه هستیم که باید سرمایه‌گذاری دولتی را به بخش خصوصی تفویض کنیم.

همه چیز درباره آزادراه غدیر/ جزئیات مسیر و عوارضی
هم اکنون بخوانید

وی در پایان با بیان اینکه نقدینگی کشور ۱,۸۸۰ هزار میلیارد تومان است، تأکید کرد: نقدینگی کشور باید به نفع صنعتگران و حمایت از رونق تولید هدایت شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا