حمایت از کارخانه‌ها با تزریق نقدینگی و معافیت مالیاتی

رحمت‌اله پورموسی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پس از معیشت و دستمزد، امنیت شغلی یکی از دغدغه‌های اساسی کارگران به شمار می‌رود و در شرایطی که بسیاری از قراردادهای کار موقت و کوتاه مدت است کارگران همواره نگران امنیت و آینده شغلی خود هستند.

بیش از ۹۰ درصد کارگران دارای قرارداد موقت هستند

وی بیش از ٩٠ درصد کارگران کشور را دارای قرارداد موقت ذکر کرد و افزود: نباید کارگران که به عنوان پرچمدار اقتصاد مقاومتی مطرح هستند و سهم بسیاری در تولید و شکوفایی اقتصاد مملکت دارند، فاقد امنیت شغلی باشند.

این فعال کارگری بیش از ٥٠ درصد جمعیت کشور را کارگران دانست و گفت: امروز دشمن تلاش می‌کند با تحریم‌های ظالمانه به کارگران، تولید داخلی و اقتصاد کشور لطمه بزند از این رو دولت باید بیش از گذشته به فکر رفع مشکلات معیشتی کارگران باشد و کارخانه‌های تولیدی را در اولویت حمایت خود قرار دهد.

حمایت از کارخانه‌ها با تزریق نقدینگی و معافیت مالیاتی

پورموسی تاکید کرد: در شرایط کنونی که بسیاری از کارخانه‌های تولیدی و صنعتی با مشکل تأمین مواد اولیه روبه‌رو هستند دولت باید با تزریق نقدینگی، اعمال معافیت‌های مالیاتی و کمک به تأمین مواد اولیه، کارخانه‌ها را سرپا نگه دارد.

به گزارش ایسنا، امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال رونق تولید نامگذاری شده و بر همین اساس بسیاری از کارشناسان و فعالان حوزه کار صیانت از نیروی کار و حفظ امنیت شغلی را مستلزم تقویت و حمایت از تولید داخلی می‌دانند.

انتهای پیام

نفت در سال ۱۴۰۲؛ از چالش صادرات تا درآمد ۱.۵ میلیارد دلاری
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 3 =

دکمه بازگشت به بالا