برقراری انضباط شهری مراسم ارتحال با ۵۰۰ نیروی شهربان

به گزارش ایسنا، سید امیر فتاحیان با بیان اینکه با اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی‌های انجام شده و پهنه‌بندی فضای حرم مطهر امام (ره) و بزرگراه‌های اطراف، نظم و انضباط محیطی شایسته این مراسم معنوی با همکاری شهربان و شهرداری‌های مناطق برقرار خواهد شد، افزود: هدف از حضور نیروهای شهربان در مراسم ارتحال، حفظ شأن این مراسم معنوی و آسایش زائران حرم مطهر امام (ره) است. 

فتاحیان گفت: رفع سدمعبر و جمع آوری بساط گستران برای آسایش زائران، پیشگیری از ازدحام جمعیت (سدمعبر انسانی)، راهنمایی شهروندان و هدایت خودروها برای جلوگیری از سدمعبر و ترافیک و نیز گشت‌زنی و حضور مستمر در پهنه‌های مشخص شده برای انجام وظایف محوله در برقراری انضباط شهری از جمله اقدامات شهربان در مراسم ارتحال امسال خواهد بود.

مدیرعامل شهربان خاطرنشان کرد: در سی‌امین مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، ۵۰۰ نیروی شهربان با ١٠٠ دستگاه خودرو و ۹۰ دستگاه موتورسیکلت، انجام وظیفه خواهند کرد.

انتهای پیام

جولان آنفلوآنزا در میقان/جمع آوری ۹۷۰ لاشه تاکنون
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا