۳ بسته‌ تشویقی کمیته امداد به بنگاه‌های اقتصادی

به گزارش اعتماد نو،  مهرعلی حق گویان، مدیرکل حرفه‌آموزی و کاریابی کمیته امداد درباره بسته‌های تشویقی این نهاد برای بنگاه‌های اقتصادی گفت: آموزش‌ مددجویان متناسب با نیاز کارفرما یکی از موارد تشویقی کمیته امداد است چراکه بنگاه برای آموزش نیروی انسانی هزینه پرداخت نمی‌کند.

وی  پرداخت حق بیمه سهم کارفرما برابر با حداقل دستمزد مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را یکی دیگر از بسته‌های تشویقی این نهاد برشمرد و افزود: اگر بنگاهی از مددجویان تحت حمایت به‌عنوان نیروی انسانی استفاده کند کمیته امداد متعهد می‌شود در سال نخست ۱۰۰ درصد و در سال دوم ۵۰ درصد از حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت کند.

حق‌گویان سومین بسته تشویقی کمیته امداد برای بنگاه‌های اقتصادی را پرداخت تسهیلات اعلام کرد و گفت: این تسهیلات با هدف حل مشکلات بنگاه‌ها در زمینه تأمین نقدینگی، مواد اولیه، خرید تجهیزات یا توسعه خط تولید و هم ایجاد فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت پرداخت می‌شود.

مدیرکل حرفه‌آموزی و کاریابی کمیته امداد بابیان اینکه این بسته تشویقی هم‌اکنون در ۱۶ استان کشور در حال اجراست گفت: کمیته امداد به ازای جذب هر مددجو ۲۰ میلیون تومان به کارفرما تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌کند البته سقف این تسهیلات تا ۱۰۰ میلیون تومان ( در صورت به کارگیری پنج مددجو) است.

وی با اعلام اینکه سال آینده شرایط برای پرداخت این تسهیلات به همه کارفرمایان سراسر کشور فراهم است گفت: تاکنون مجوز پرداخت ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات به کارفرمایان برای استخدام هزار و ۲۰۰ مددجو صادرشده است.

حق‌گویان با تأکید بر اینکه تسهیلات موردنظر فقط به بنگاه‌های فعال و دارای بازده اقتصادی اعطا می‌شود خاطرنشان کرد: پیش از پرداخت تسهیلات کمیته امداد، بنگاه موردنظر متعهد به جذب نیروی انسانی از مددجویان این نهاد می‌شود. همچنین اگر به هر دلیلی توانایی‌های مددجو متناسب با شغل نباشد بنگاه متعهد است مددجوی دیگری را جایگزین کند.

کاهش ۴۶ درصدی شرارت در سال گذشته/ شناسایی و انهدام هسته‌های سازمان یافته اراذل و اوباش
هم اکنون بخوانید

مدیرکل حرفه‌آموزی و کاریابی کمیته امداد با اشاره به اینکه طبق اعتماد نو به نقل از برنامه باید امسال از طریق کاریابی‌ها ۲۲ هزار ۵۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت ایجاد شود گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۴ هزار مددجو از این طریق شاغل شدندکه امیدواریم تا پایان امسال اعتماد نو به نقل از برنامه مصوب محقق شود.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد، وی یکی از مزیت‌های اشتغال مددجویان از طریق موسسه‌های کاریابی‌ را کاهش هزینه اشتغال‌زایی و ریسک شکست طرح اشتغال دانست و افزود: یکی از مشکلات مددجویان تحت حمایت آشنا نبودن به بازار کار و عدم توانایی معرفی توانمندی‌های خود به کارفرما است که این مشکلات به‌واسطه فراهم شدن شغل از طریق موسسه‌های کاریابی کاهش‌یافته است.

حق‌گویان اظهار کرد: ‌بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی بسیار راغب هستند، نیروی انسانی موردنیاز خود را از میان مددجویان کمیته امداد برگزینند چراکه مشکلات ایجادشده از سوی این افراد بسیار کم است.

 

منبع: ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − پنج =

دکمه بازگشت به بالا