افزودن سبوس به آرد در نانوایی‌ها غیربهداشتی است

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی درباره کیفیت آرد و نان موجود، گفت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر اجرای استانداردهای لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد موظف هستند مسئولیت پایش اجباری استاندارد نان را برعهده گیرند و بازرسین بهداشت محیط، میزان نمک موجود در نان (که باید کمتر از یک درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی می‌کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این که طبق آخرین گزارشات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ۵۰ درصد نانوایی‌ها استانداردهای نمک در نان را رعایت می‌کنند، افزود: نان مهم‌ترین منبع دریافت نمک در غذای ایرانی‌ها است و به طور متوسط ایرانی‌ها روزانه ۳۰۰ تا ۳۱۰ گرم نان مصرف می‌کنند که با اجرای ۱۰۰ درصدی کاهش میزان نمک در نان، می‌توان روزانه ۳ گرم نمک مصرفی را کاهش داد تا با کاهش میزان نمک مصرفی از بروز بیماری‌های غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سکته‌های قلبی و مغزی جلوگیری شود.

بنابر اعلام وبدا، عبداللهی یکی از معایب آرد توزیع شده در نانوایی‌ها را سبوس‌گیری بیش از اندازه از آرد توسط کارخانجات آرد بیان کرد و گفت: در صدد هستیم که میزان سبوس‌گیری از آرد را کاهش دهیم تا بتوانیم بروز بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهیم.

 

دیدار مردمی وزیر آموزش و پرورش با جمعی از فرهنگیان
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 14 =

دکمه بازگشت به بالا