همه تصمیمات مهم در شورای امنیت ملی اتخاذ می‌شود

حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:در کشور هیچ تصمیم مهمی – از نابودی تروریست‌های منافق در عراق تا تروریست‌های داعش در سوریه – اخذ نشده، مگر آن‌که در شورایعالی امنیت ملی بحث و اتخاذ شده باشد.

 به گزارش اعتماد نو ، معاون سیاسی دفتر رییس جمهور گفت: در کشور هیچ تصمیم مهمی – از نابودی تروریست‌های منافق در عراق تا تروریست‌های داعش در سوریه – اخذ نشده، مگر آن‌که در شورایعالی امنیت ملی بحث و اتخاذ شده باشد.

وی نوشت:«‏در کشور هیچ تصمیم مهمی اخذ نشده، مگر آنکه در شورای عالی امنیت ملی بحث و اتخاذ شده باشد؛ از نابودی تروریست‌های منافق در عراق تا تروریست‌های داعش در سوریه.

‏موشک همان موشک است و هواپیما همان هواپیما. برون مرزی همان برون مرزی. حمله مقتدرانه همان حمله مقتدرانه و شورای عالی امنیت ملی همان شورای عالی. ‏رییس جمهور مسئول و ضامن اجرای قانون اساسی و رییس شورای عالی امنیت ملی است؛ بعد از این انتخابات با شکوه، هیمنه قانون اساسی را نشکنیم.»

سخنگوی وزارت دفاع: یک مخزن گاز در منطقه عمومی پارچین منفجر شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =

دکمه بازگشت به بالا