بلند مرتبه‌سازی‌ها در منطقه ۲۲ برخلاف اصول شهرسازی است

به گزارش اعتماد نو ، مهدی چمران در سیصد و هفدهمین جلسه شورا با اشاره به موضوع بافت فرسوده گفت: در خصوص این موضوع همه فکرها و همه راهکارها اندیشده شده ولی آنجا که باید بودجه تامین شود ما به مشکل برمی‌خوریم .

چمران ادامه داد: شهرداری ۹ درصد از سود ۱۸ درصدی تسهیلات بانکی را تعهد کرده و این در حالی است که دولت نیز می‌بایست ۵ درصد را تامین اعتبار کند حال آنکه این ۵ درصد تامین اعتبار نشده است.

چمران همچنین با اشاره به مشکلات منطقه ۲۲ گفت : بلند مرتبه سازی‌هایی که در این منطقه انجام شده موجبات جمعیت‌پذیری بیش از اندازه در این منطقه می شود که منطبق بر اصول شهرسازی نخواهد بود.

وی افزود : در حال حاضر که جمعیت در این بلند مرتبه سازی‌ها اسکان نیافتند ترافیک این منطقه بسیار شدید است چه رسد به اینکه جمعیت هم در این منطقه ساکن شوند.

منبع: دیده بان ایران

هنوز فرصت برای نقش آفرینی اصلاحات در انتخابات۱۴۰۰۰وجود دارد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا