پزشکیان: دولت الکترونیک باید به استاندارد جهانی برسد

رئیس‌جمهور با اولویت‌دانستن طرح ملی دولت الکترونیک، بر تکمیل اطلاعات خدمات دستگاه‌ها، ارتقای امنیت سایبری و اجرای آزمایشی این طرح در دو شهر منتخب تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، مسعود پزشکیان در جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات که پس از ۲۷ ماه وقفه برگزار شد، دولت الکترونیک را ابزار کلیدی برای تسهیل خدمات به مردم و افزایش رضایتمندی عمومی دانست و گفت: تحقق کامل این طرح نیازمند تعریف دقیق و شفاف خدمات دستگاه‌ها و به‌روزرسانی «شناسه خدمات» است تا کارآمدی و اثربخشی آن برای مردم ملموس شود.

وی ارتقای امنیت شبکه‌های ارتباطی و حفاظت داده‌ها در برابر حملات سایبری را از الزامات اساسی خواند و افزود: باید سازوکارهای جایگزین و پشتیبان پیش‌بینی شود تا در شرایط بحرانی، خدمات متوقف نشود. پزشکیان همچنین حفظ و به‌کارگیری نخبگان فناوری، ایجاد مشوق‌های لازم و بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها را ضروری دانست.

بر اساس تصمیم جلسه، طرح دولت الکترونیک به‌صورت آزمایشی در دو شهر با همکاری دانشگاه‌ها اجرا و پس از ارزیابی، به سایر استان‌ها گسترش می‌یابد. مسئولیت پیگیری این پروژه بر عهده وزرای ارتباطات و علوم قرار گرفت و مقرر شد گزارش‌های ماهانه به دولت ارائه شود.

رئیس‌جمهور بر آموزش مفهوم دولت الکترونیک به دانش‌آموزان از سنین پایه نیز تأکید کرد تا فرهنگ بهره‌برداری صحیح از این خدمات در جامعه نهادینه شود. وی همچنین گفت استفاده از مشاوران بین‌المللی برای دستیابی به استانداردهای جهانی ضروری است و اقدامات جاری در سایر استان‌ها باید همزمان ادامه یابد.

دشمنان تلاش می‌کنند دانشگاه‌ها را مقابل نظام قرار دهند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا