اژه‌ای: بررسی جامع نوسانات ارزی در دستور کار سازمان بازرسی

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر لزوم برخورد عالمانه با فساد، از دستور ویژه برای بررسی ریشه‌ای نوسانات بازار ارز و تعیین علل و عوامل آن خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو،حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای روز دوشنبه در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه با تشریح ابعاد مقابله با فساد گفت مطالبه‌گری مردم در مبارزه با فساد، مطالبه‌ای درست و بحق است و در شرایط گرانی و تورم، هرگونه سوء‌استفاده از وضعیت اقتصادی برای تحمیل فشار مضاعف به مردم، باید قاطعانه و مجدانه با برخورد قانونی مواجه شود.

وی تأکید کرد مبارزه با فساد صرفاً با بگیر و ببند، زندان و مجازات به نتیجه نمی‌رسد و برای ریشه‌کن شدن فساد باید گلوگاه‌ها، زمینه‌ها و ساختارهای فسادزا شناسایی و اصلاح شوند. رئیس دستگاه قضا افزود اصلاح رویه‌ها، رفع تعارض‌ها، افزایش آگاهی عمومی، اجرای کامل قوانین شفافیت‌افزا و هم‌افزایی دستگاه‌های نظارتی، بخش خصوصی و فعالان فرهنگی در کنار مجازات مفسدان، مجموعه اقداماتی است که به ریشه‌کنی فساد منجر می‌شود.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد قوه قضاییه مبارزه عالمانه و مجدانه با فساد را در صدر اولویت‌های خود قرار داده و در برابر هر مفسدی که جرم او احراز شود، بدون اغماض خواهد ایستاد، اما تحقق هدف نهایی یعنی ریشه‌کن شدن فساد، نیازمند همکاری همه قوا، دستگاه‌ها، مردم و بخش خصوصی است.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نوسانات ارزی گفت هفته گذشته خطاب به رئیس سازمان بازرسی کل کشور، دستوراتی درباره ورود به موضوع ارز و نوسانات این بازار صادر شده است. به گفته وی، تأکید دستگاه قضا بررسی جامع این موضوع است تا مشخص شود مشکلات ناشی از قصور، تقصیر، ضعف ساختارها، نحوه مدیریت یا فشارهای خارجی است.

سفر سردار باقری به ترکیه موفق و بی‌نظیر بود
هم اکنون بخوانید

وی افزود سازمان بازرسی در این راستا جلساتی با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی، بانک مرکزی، برخی نمایندگان مجلس و کارشناسان برگزار کرده و این جلسات ادامه خواهد یافت. اژه‌ای تأکید کرد هدف از این روند، صرف برگزاری جلسه نیست، بلکه شناسایی دقیق علل بروز مشکلات ارزی و تعیین وظایف قوای سه‌گانه، بانک مرکزی، بخش خصوصی و مردم برای رفع این مسائل است.

رئیس دستگاه قضا همچنین بر ضرورت ایجاد نهضت علمی در عدلیه تأکید کرد و گفت توسعه و پیشرفت بدون توجه به علم و پژوهش امکان‌پذیر نیست. وی به پژوهشگاه قوه قضاییه و معاونت‌های ذی‌ربط دستور داد برای ارتقای کیفیت خدمات حقوقی و قضایی و تسریع در رسیدگی‌ها، نهضت علمی در دستگاه قضا را گسترش دهند.

محسنی اژه‌ای در ادامه با هشدار نسبت به تلاش دشمنان برای ایجاد اختلاف در جامعه گفت دشمنان می‌کوشند با روایت‌سازی‌های جعلی و حاشیه‌سازی، انسجام ملی را تضعیف کنند. وی تأکید کرد تمرکز اصلی باید بر حل مشکلات مردم باشد و نباید ناخواسته در زمین دشمن بازی کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا