تأکید سرلشکر موسوی بر نقش دانشجویان در تقویت انسجام ملی

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نقش دانشجویان نظامی را در تولید روایت‌های امیدبخش و ارتقای انسجام ملی هم‌سنگ مأموریت‌های عملیاتی آنان دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، سرلشکر محمد باقری موسوی در جمع دانشجویان دافوس سپاه، مراکز آموزشی و پژوهشی نیروهای مسلح را بستر تربیت فرماندهان و افسران جوان برای مسئولیت‌های آینده توصیف کرد و خواستار بهره‌گیری از برنامه‌های آموزشی و پژوهشی به‌روز شد تا توان علمی و فناوری نیروهای مسلح تقویت شود.

وی با اشاره به آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی نیروهای مسلح، پیشرفت‌های به‌دست‌آمده را حاصل تلاش جوانان خوش‌فکر و متخصص دانست که با تکیه بر ایمان، علم و فناوری مسیر رشد را هموار کرده‌اند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر ضرورت توجه دانشجویان به مولفه‌های راهبردی تأکید کرد و پیوند علم و ایمان، جهاد علمی و فناورانه و بهره‌گیری از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین را محور اقتدار نیروهای مسلح برشمرد. او انسجام ملی و امیدآفرینی را نیز از الزامات راهبردی برای ایفای نقش مؤثر دانشجویان عنوان کرد.

سرلشکر موسوی تربیت فرماندهان آینده را اولویت دافوس دانست و گفت دانشجویان این مرکز باید با نگاه سیستمی و چندبعدی آموزش ببینند تا در برابر تحولات جنگ ترکیبی و شناختی توان واکنش پیش‌دستانه داشته باشند.

وی تعامل نیروهای مسلح با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی را ضامن پیشبرد برنامه‌ها معرفی کرد و حفظ میراث دفاع مقدس و انتقال تجربه به نسل جدید را از دیگر نیازهای راهبردی برشمرد.

در پایان این نشست، دانشجویان دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را مطرح کردند و گفت‌وگوی شکل‌گرفته میان آنان و فرماندهی عالی، به‌عنوان نمونه‌ای از تعامل سازنده و آینده‌ساز در تاریخ آموزشی نیروهای مسلح توصیف شد.

2.5 برابر شدن حمایت بانک تجارت از صندوق های پژوهش و فناوری الگویی برای سیستم پولی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − شش =

دکمه بازگشت به بالا