فصل جدید روابط تهران و بیروت در راه است

وزیر خارجه ایران در بدو ورود به لبنان، ضمن تأکید بر روابط دیرینه و محترمانه با این کشور، هدف از سفر خود را ادامه تعامل منطقه‌ای و گفت‌وگو درباره تحولات مهم منطقه‌ای و بین‌المللی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در بدو ورود به بیروت اعلام کرد که این سفر در ادامه یک برنامه منطقه‌ای صورت گرفته و پیش از آن نیز دیدارهای مثبتی با مقام‌های مصری در قاهره داشته است.

عراقچی روابط تهران و بیروت را «دیرینه، دوستانه و مبتنی بر احترام متقابل» توصیف کرد و افزود: ایران مصمم است این روابط را در راستای منافع متقابل ادامه دهد. وی با اشاره به اهمیت استقلال و تمامیت ارضی لبنان برای جمهوری اسلامی ایران و منطقه، بر مخالفت قاطع با اشغالگری رژیم صهیونیستی تأکید کرد و این مخالفت را نوعی حمایت از دوستان توصیف کرد که به معنای دخالت در امور داخلی کشورها نیست.

وزیر خارجه کشورمان همچنین برنامه دیدار با مقامات ارشد لبنانی از جمله رئیس‌جمهور، رئیس مجلس، نخست‌وزیر و وزیر خارجه این کشور را اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد که در فضای جدید لبنان و منطقه، فصل نوینی از همکاری‌های سازنده و احترام‌آمیز میان دو کشور شکل بگیرد.

به گفته عراقچی، محورهای اصلی این سفر رایزنی درباره تحولات مهم منطقه‌ای، به‌ویژه وضعیت فلسطین و غزه، تحولات سوریه و مذاکرات هسته‌ای ایران خواهد بود.

این نخستین سفر رسمی وزیر امور خارجه ایران به بیروت پس از انتخاب رئیس‌جمهور و تشکیل دولت جدید لبنان است.

سازمان ملل: رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب جنایت علیه بشریت شده است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا