مجوز جذب ۸۵ هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش صادر شد

وزیر آموزش و پرورش از انتشار دفترچه آزمون استخدامی در روزهای آینده خبر داد و بر لزوم توجه به معیشت و مسکن فرهنگیان تأکید کرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری برای تأمین مسکن فرهنگیان، اعلام کرد که امسال مجوز جذب ۸۵ هزار نفر صادر شده و دفترچه ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان امروز یا فردا منتشر خواهد شد.

کاظمی با اشاره به دغدغه جدی دولت در حوزه مسکن، گفت: نزدیک به ۵۰ درصد کارکنان دولت در وزارت آموزش و پرورش مشغول به کارند و حل مشکل مسکن فرهنگیان، به منزله حل نیمی از مشکل مسکن در دستگاه‌های دولتی است. وی افزود: تاکنون ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان فاقد مسکن‌اند و هر سال نیز هزاران نفر به این تعداد اضافه می‌شوند.

او همچنین از صندوق ذخیره فرهنگیان خواست که هیچ فعالیتی را بدون پیوست خدمت‌رسانی به فرهنگیان انجام ندهد و با تأکید بر اولویت معیشت معلمان گفت: سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی همراهی خوبی در این مسیر داشته‌اند و اگر بتوانیم در این زمینه گام‌های موثری برداریم، دستاورد مهمی برای جامعه معلمان خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: این تفاهم‌نامه تنها بخشی از اقدامات وزارتخانه است و ساخت مدارس نیز به عنوان یکی دیگر از محورهای مهم توسعه عدالت آموزشی، با همراهی وزارت راه و شهرسازی به‌طور گسترده در حال انجام است.

آموزش آنلاین؛ شیوه زیست نسل زد در عصر دیجیتال
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =

دکمه بازگشت به بالا