افزایش ۱۴ درصدی قیمت تن ماهی؛ رئیس سندیکا: برای بقای صنعت ضروری بود

رئیس سندیکا صنایع کنسرو ایران اعلام کرد: قیمت تن ماهی ۱۴ درصد افزایش یافته است. این افزایش برای بقای واحدهای صنعتی و استمرار تولید ضروری بوده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، مسعود بختیاری، رئیس سندیکا صنایع کنسرو ایران، از افزایش ۱۴ درصدی قیمت تن ماهی خبر داد و گفت: این افزایش قیمت در راستای منطقی‌سازی قیمت‌ها و برای بقای واحدهای صنعتی انجام شده است.

وی افزود: یا کارخانجات باید تعطیل می‌شدند یا ناخواسته این تغییرات را می‌پذیرفتیم. این تصمیم برای جلوگیری از توقف تولید و حفظ اشتغال در صنعت کنسرو ضروری بود.

این افزایش قیمت در حالی رخ داده است که در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز، بازار کالاهای اساسی با نوسانات قیمتی مواجه شده است. کاهش قدرت خرید مردم و افزایش قیمت‌ها، چالش‌های جدی برای مدیریت بازار ایجاد کرده است.

با توجه به این شرایط، این سوال مطرح می‌شود که دولت برای مدیریت بازار کالاهای اساسی و حمایت از مصرف‌کنندگان چه برنامه‌هایی دارد؟ آیا اقدامات لازم برای کنترل قیمت‌ها و کاهش فشار بر دوش مردم در دستور کار قرار گرفته است؟

 

 

افزایش 10 هزار تومانی نرخ ارز وارداتی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا