تلاش پزشکیان برای رفع فیلترینگ و ایجاد وفاق ملی

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری تأکید کرد که دکتر پزشکیان به دنبال رفع فیلترینگ و ایجاد اجماع در سطوح حاکمیتی و با مردم است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، محمدجواد ظریف، در حاشیه بازدید از نمایشگاه تلکام، درباره سیاست‌های دولت در حوزه رفع فیلترینگ اظهار داشت: «دکتر پزشکیان در دوران انتخابات وعده داد که فیلترینگ را برمی‌دارد زیرا این اقدام نه در شأن مردم کشور است، نه به نفع کشور، و نه حتی در حوزه امنیت تأثیر مثبتی دارد. کارشناسان امنیتی نیز به ناکارآمدی فیلترینگ در این زمینه اذعان دارند.»

وی افزود: «رفع فیلترینگ نیازمند اجماع است و رئیس‌جمهوری در تلاش است تا وفاقی در سطوح حاکمیتی و میان مردم ایجاد کند. دکتر پزشکیان با شعار وفاق ملی به دنبال همگرایی بین همه اقشار، از جمله کسانی که در انتخابات شرکت نکرده‌اند، است. او کسی نیست که به راحتی از پا بنشیند یا وعده‌هایش را فراموش کند.»

ظریف همچنین به دشواری‌های این مسیر اشاره کرد و گفت: «کسی قول نداده که مشکلات یک‌شبه حل شوند. هرچند گاهی به جای حل مسائل، مشکلات بیشتری ایجاد شده، اما این به معنای عدم اعتقاد دولت به وعده‌هایش نیست.»

 

 

پزشکیان: شاخص اولیه انتخاب اعضای دولت رضایت مردم بود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + بیست =

دکمه بازگشت به بالا