شناسایی ۲۲۲ بیمار جدید کرونا در کشور/ ۳ تن دیگر جان باختند

شناسایی ۲۲۲ بیمار جدید کرونا در کشور/ ۳ تن دیگر جان باختند


به گزارش ایلنا، از دیروز تا امروز ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۱۵ نفر از آنها بستری شدند.


مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۴۸۳ نفر رسید.


متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۸۶۷ رسید.


خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۵۷۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.


۳۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.


تا کنون ۵۵ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۹۷۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.


همچنین تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۹۳۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۹۸ هزار و ۵۰۶ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۴۴ هزار و ۶۱۶ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۴۷ هزار و ۶۰ دُز رسید.


در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز کرونا نیست، شش شهر در وضعیت نارنجی، ۹۴ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۸ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.


انتهای پیام/

نماز عید فطر فردا در دانشگاه تهران اقامه می‌شود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا