کتاب «گردشگری خوراک» منتشر شد

کتاب «گردشگری خوراک» منتشر شد


به گزارش خبرنگار ایلنا، کتاب «گردشگری خوراک‌‫ (راهکارهای توسعه گردشگری گاسترونومی در مقاصد‬‌‫)» تالیف بهار بیشمی و محمدرضا داوری به همت نشر تاچارا در ۱۰۴ صفحه با تیراژ ۲۲۰۰ نسخه و با قیمت ۵۹ هزار تومان منتشر و روانه بازار شد. 


گردشگری خوراک یا گردشگری گاسترونومی را نباید معادل رفتن به یک رستوران لوکس و خوردن غذاهای گران قیمت دانست. گردشگری گاسترونومی، یک فعالیت فرهنگی است و گردشگران را در میراث کهن جامعه میزبان غوطه‌ور می‌کند. این شاخه گردشگری، پیوند میان خوراک و فرهنگ و سفر است و از ریشه‌های تاریخی و فرهنگی جوامع محلی تاثیر می‌پذیرد. گردشگری گاسترونومی به طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مرتبط با خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها می‌پردازد؛ از شیوه‌های کاشت و برداشت محصولات کشاورزی به عنوان مواد اولیه غذاهای محلی گرفته تا رویدادهای آیینی مرتبط با غذا. 


خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها از چنان ظرفیتی برخوردار هستند که می‌توانند یک جامعه محلی را به یک مقصد گردشگری جذاب و منحصر به فرد تبدیل کنند. کتاب «گردشگری خوراک» سعی دارد با ارائه راهکارهای منسجم و هدفمند، به مدیران و فعالان حوزه گردشگری کمک کند تا ضمن توسعه مناطق مستعد، آن‌ها را به بازار جهانی گردشگری گاسترونومی معرفی کنند. 


این کتاب با فصلی درخصوص رابطه غذا و گردشگری آغاز می‌شود و به توسعه گردشگری گاسترونومی می‌رسد و از تحلیل‌ها و مقایسه‌های مختلف با رقبا می‌گوید و در نهایت توصیه‌های خود را ارائه می‌دهد.


انتهای پیام/

علی نصیریان به پروژه «سی‌صد» پیوست
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 1 =

دکمه بازگشت به بالا