شناسایی ۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور

شناسایی ۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور


 به گزارش ایلنا، وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۴۵ هزار و ۳۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۵۵ هزار و ۲۴۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۲۴۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۸۷ هزار و ۵۲۸ دُز رسید. 


از دیروز تا امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۰ نفر از آنها بستری شدند.


مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۱۶۲ نفر رسید.


در طول ۲۴ ساعت گذشته، هیچ یک از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست ندادند و مجموع جان باختگان این بیماری، در عدد ۱۴۴ هزار و ۶۵۸ نفر ثابت ماند.


خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۵ هزار و ۵۰۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.


۶۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.


تا کنون ۵۴ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.


در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۹۵ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.


انتهای پیام/

۴۵۳ فوتی جدید کرونا در کشور/ ۵۸۱۲ تن در وضعیت شدید بیماری
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =

دکمه بازگشت به بالا