
![]()
به گزارش ایلنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این تماس های تلفنی، وقوع جنایت تروریستی در ایذه و اصفهان را که منجر به شهادت و مجروحیت جمعی از هموطنان عزیز شد تسلیت گفت و از محمدحسین سرمست، رییس دانشگاه علوم پزشکی خوزستان و دکتر شاهین شیرانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خواست، رسیدگی سریع به مصدومان این حادثه تروریستی و ارائه خدمات درمانی فوری و مطلوب به ایشان را دنبال کنند.
عین اللهی همچنین، از رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی خوزستان و اصفهان خواست تا شخصا بر اقدامات تشخیصی و رسیدگیهای درمانی به مجروحان این حملات تروریستی تا شفای کامل آنان نظارت داشته باشند.
گفتنی است محمدحسین سرمست، رییس دانشگاه علوم پزشکی خوزستان و دکتر شاهین شیرانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این تماس های تلفنی، گزارش های جداگانه ای از وضعیت درمانی مصدومان حوادث تروریستی ایذه و اصفهان به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه کردند.
انتهای پیام/

