ارتقا کیفیت محصولات کشاورزی با اجرای ۲۷۰ طرح دانش بنیان

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا؛ امروزه راه‌های جایگزین مانند روش‌های زیستی به سرعت در صنایع غذایی جهان رو به توسعه است. مانند استفاده از بیوکاتالیست‌ها در فرآیند تولید نان، فرآیند‌های استخراج، تصفیه و استریفیکاسیون روغن‌های خوراکی، تولید محصولات لبنی، استخراج پروتئین و غیره.

علاوه بر این ها، استفاده از فرآوری زیستی در تولید مواد غذایی از بقایای گیاهی و مواد غذایی و بهبود کیفیت مواد غذایی با روش‌های زیستی نیز مطرح است. کارشناسان معتقدند که فرآوری زیستی در فرآیند تولید محصولات غذایی و کشاورزی هم ویژگی‌های محصول را بهبود می‌دهد و تضمینی برای سلامت این محصولات نیز هست.

بر همین اساس ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای ۲۷۰ طرح به دنبال توسعه فرآوری زیستی در تولید محصولات غذایی و کشاورزی است.

توسعه تولید روغن تولید محصولات غذایی (۱۰ طرح) و نوشیدنی‌های تخمیری (۱۰ طرح)، توسعه استفاده از کاتالیست‌های زیستی در تولید نان و نوشیدنی لبنی و غیر لبنی (۱۰ طرح)، بسته بندی محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد صادراتی (۲۰۰ طرح)، فرآوری غلات و حبوبات (۲۰ طرح)، فرآوری گوشت، شیر و لبنیات (۲۰ طرح) اولویت‌هایی است که با اجرای آن‌ها کیفیت محصولات کشاورزی و در نهایت غذای مصرفی مردم را ارتقا می‌دهد.


انتهای پیام/




آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف

نفعی در مذاکره مستقیم با آمریکا نداریم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا