ایران اخبار تحویل پهپاد به روسیه به منظور استفاده در جنگ اوکراین بی‌اساس می‌داند

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران اخبار منتشر شده در خصوص تحویل پهپاد به روسیه به منظور استفاده در جنگ اوکراین را بی‌اساس دانسته و آن را تایید نمی‌کند.


به گزارش ایلنا، ناصر کنعانی در پاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص اخبار منتشر شده در هفته‌های اخیر و نیز موضع برخی مقامات اوکراینی مبنی بر استفاده ارتش روسیه از پهپادهای ساخت ایران در جنگ اوکراین گفت: جمهوری اسلامی ایران اخبار منتشر شده در خصوص تحویل پهپاد به روسیه به منظور استفاده در جنگ اوکراین را بی‌اساس دانسته و آن را تایید نمی‌کند.


وی ادامه داد: ما از ابتدای منازعه تاکنون، همواره سیاست اصولی و روشن خود را مبتنی بر بی‌طرفی فعال و مخالفت با جنگ و لزوم حل و فصل سیاسی اختلافات دو طرف، به دور از خشونت، اعلام کرده‌ایم.


سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به رایزنی‌های انجام شده از سوی ایران اظهار داشت: در این راستا، طی ماه‌های گذشته وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس‌ها و دیدارهای متعدد خود با همتایان روس و اوکراینی، همواره بر لزوم حل اختلافات به صورت مسالمت‌آمیز و از طریق گفت‌وگو، تصریح و آمادگی ایران را برای مساعدت به این روند، اعلام کرده است.


انتهای پیام/

پیروزی آاِک در قبرس با حضور دو بازیکن ایرانی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا