خبر خوب برای مردم همدان / تکمیل پروژه ابرسانی به همدان تا پایان شهریور

به گزارش خبرگزاری برنا، علی اکبرمحرابیان وزیر نیرو در خصوص عملکرد وزارت نیرو درحوزه آب گفت: آبان سال گذشته سفری به همدان داشتم و نتایج آن را در دولت گزارش کردم. رئیس جمهور اعتبار ویژه ای تخصیص داد و سرعت کار بالا رفت . هفته پیش هم اعتبار جدیدی اختصاص یافت.

وزیر نیرو گفت: همدان از دهه ۷۰ دچار تنش آبی است. هفده سال پیش عملیات آبرسانی به همدان کلید خورده و به دلایلی پیشرفت کندی داشته است.

محرابیان اضافه کرد: بیشترین میزان مصرف آب در شهر همدان پیش از اتفاق اخیر ۱۷۷۰ لیتر بر ثانیه بوده و با اقداماتی که صورت گرفته بخش قابل توجهی از آن جبران شده است

وی ادامه داد: شبکه توزیع آب همدان مهندسی نیست و طی سالها گسترش یافته است.

وزیر نیرو تصریح کرد: به‌عبارتی شهر فاقد رینگ توزیع است. شبانه روز در تلاشیم تا رینگ اضطراری این شهر تکمیل و تا پایان این هفته برای کمک به توزیع آب وارد مدار شود.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف

بازگشت احسان حدادی به ایران/ ملی‌پوش پرتاب دیسک دوباره به آمریکا می‌رود؟
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا