گزارش «نشنال اینترست» از سیگنال‌های هسته‌ای روسیه به ناتو

نشریه نشنال اینترست با انتشار گزارشی به سیگنال‌های هسته‌ای روسیه برای ناتو پرداخت.


به گزارش ایلنا، نشریه نشنال اینترست با انتشار گزارشی نوشت که اظهارات «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه درباره انتقال سامانه‌های موشکی اسکندر-ام به بلاروس این پیام را به ناتو ارسال می‌کند که مسکو  آماده است تا متحدانش را با نیروهای هسته‌ای خود پوشش دهد.


«دیپلینا گوشال»، کارشناس امور هسته ای و موشکی در این مجله نوشت: «تمایل روسیه برای انتقال سامانه های موشکی با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای به بلاروس، این پیام را می دهد که مسکو، مانند ناتو، می‌تواند متحدانش را با چتر هسته‌ای خود پوشش دهد.


این کارشناس مسائل هسته ای و موشکی معتقد است که انتقال سامانه‌های موشکی اسکندر ام به نفع روسیه و بلاروس است.


در این مقاله آمده است: «سامانه‌های دوربرد به بلاروس توانایی بازدارندگی بهتر در برابر کشورهای ناتو را می‌دهند. این در واقع یک وضعیت مفید فایده برای هر دو طرف مسکو و مینسک است».


پوتین پیشتر در نشست با «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهوری بلاروس اعلام کرده بود که روسیه در ماه‌های آینده سامانه‌های موشکی اسکندر ام به مینسک منتقل خواهد کرد.


 


انتهای پیام/

نقدینگی مردم باید به فرصتی برای رشد و توسعه اقتصادی کشور تبدیل شود/ دولت برنامه‌های جدی و سریع برای حل مشکل فقر دارد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + پانزده =

دکمه بازگشت به بالا