دشمن به موضوع زن و خانواده هجوم آورده است

جلسه ستاد ملی زن و خانواده روز شنبه به ریاست رئیس‌جمهور برگزار شد.


به گزارش ایلنا، سید ابراهیم رئیسی در این جلسه با اشاره به جایگاه رفیع بانوان در جامعه گفت: مساله مهم امروز جامعه ما زن و خانواده است. تکرار این سخن که باید مشکلات زنان و خانواده رفع شود مشکلی را حل نمی‌کند و باید در این راستا اقدامات عملی انجام شود.


وی مهمترین نهاد در جامعه را نهاد خانواده دانست و اظهار داشت: موضوع زن و خانواده یکی از بخش‌هایی است که دشمن به آن هجوم آورده و ما نیز در مقابل باید با پیش‌بینی و پیشگیری از مخاطرات این حوزه، از کیان خانواده مراقبت کنیم.


رئیس‌‌جمهور با تاکید بر لزوم رفع مشکلات اعطای تسهیلات به زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: زنان و بانوان باید احساس کنند که در جامعه مورد پشتیبانی و حمایت هستند.


در این جلسه اعضا با تشکیل صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار و ارتقای جایگاه ساختار معاونت و مشاورین مرتبط با معاونت زنان در سازمان‌ها موافقت کردند.


انتهای پیام/

پیام تسلیت وزیر کشور در پی درگذشت نماینده سابق مردم تهران
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 2 =

دکمه بازگشت به بالا