واکنش رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ به احتمال تعویق دیدار پرسپولیس

سهیل مهدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص اینکه تهران به دلیل گرد و غبار جزو شهرهای آلوده محسوب می‌شود و در فاصله یک روز به برگزاری دیدار پرسپولیس و آلومینیوم آیا ممکن است مسابقه فردا لغو شود یا خیر اظهار داشت: همه این مسائل بستگی به تصمیمات استانداری دارد و تا این لحظه به سازمان لیگ چیزی ابلاغ نشده است.

وی در خصوص اینکه بیانیه نویسی باشگاه‌ها روی تصمیمات سازمان لیگ اثرگذار است یا خیر گفت: در این زمینه کمیته اخلاق ورود می‌کند و تا امروز هیچ‌کدام از این بیانیه‌ها روی ما فشاری وارد نکرده و تحت تأثیر آنها قرار نگرفته‌ایم.

رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ در خصوص اینکه چرا در نشست‌های هماهنگی مسابقات ناظران داوری غایب هستند عنوان کرد: این سؤال را باید از کمیته داوران بپرسید. این موضوع را به این کمیته اعلام کرده‌ایم و آنها باید در این زمینه تصمیم بگیرند و پاسخگو باشند.

انتهای پیام/

روایت مربی تیم ملی کشتی از آمادگی حسن یزدانی برای تلافی شکست مقابل تیلور
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =

دکمه بازگشت به بالا