قصد داشتم با زبان تئاتر به موضوعات اجتماعی بپردازم

نمایش پارازیت به کارگردانی مهدی هنرسازان و تهیه‌کنندگی حامد شیخی چند روزی است که در سالن اصلی خانه نمایش مهرگانه روی صحنه است.


به گزارش خبرنگار ایلنا، مهدی هنرسازان کارگردان (نمایش پارازیت) درباره موضوع این نمایش گفت: نمایش پارازیت با نگاهی طنازانه به موضوع اهداء عضو می‌پردازد. نمایش نامه این اثر به قلم حسن سالارمنش نوشته شده و در سی و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر؛ منتخب حضور در بخش جایزه ادبیات نمایشی در بخش‌های تولیدی و حرفه‌ای بوده است. همچنین، این نمایشنامه اولین نمایشنامه کمدی در حوزه پزشکی و آناتومی بدن است. 


وی درباره سبک این نمایش گفت: سبک این نمایش سورئال است و برای اجرا،  تغییرات خاصی در متن صورت نگرفته است به جز چند صحنه که با اضافه کردن فرم و موسیقی سعی کردیم فضای  متفاوتی برای مخاطبان ایجاد کنیم تا نگاه جدیدتری به موضوع این نمایش داشته باشند. 


هنرسازان درباره تمرینات و شرایط آن افزود: تمرینات ما از اواخر آذر شروع شد و تا پایان بهمن‌ماه ادامه داشت . در ابتدا قرار بود اواسط بهمن اجرا داشته باشیم اما به دلیل زمان برگزاری جشنواره تئاتر فجر ، اجرا به تعویق افتاد و نهایتا از اول اسفند هرشب ساعت ۱۹ به روی صحنه رفتیم که خوشبختانه درشب‌های اول با استقبال مخاطبان و هنرمندان مواجه شدیم که باعث دلگرمی ما شد. 


هنرسازان در ادامه گفت: این نمایش محصولی از گروه هنری تندیس و به تهیه کنندگی حامد شیخی است و مجری طرح این نمایش را فاطمه عبدالرحیمی برعهده داشت. 


هنرسازان درباره بازیگران و سایر عوامل این نمایش گفت: بازیگران این نمایش مهدی هنرسازان، علی اسدیان، ساغر بهنام، تداعی سعیدی فر، امیر فهادان، سارا محبی، بهزاد محبوبی، امیرحسین انصاری ، صادق صادقیان هستند و دستیار کارگردان: علی اسدیان، طراح و مجری گریم: مبینا محمدی، دستیارگریم: آنا کلهری، طراح صحنه: کیمیا امری، دستیاران صحنه: طنین افلاک خمامی وعلی اقبالی، طراح حرکات: علی اسدیان، مدیر صحنه: محمد واحد پرست، عکاس وتصویربردار: فاطمه مجدنیا، طراح پوستر و بروشور: فاطمه عبدالرحیمی، منشی صحنه: مارال ابوالقاسمی، روابط عمومی: فاطمه مجدنیا و مسئول برنامه‌ریزی و هماهنگی: اسفندیار ابراهیمی، سایر عوامل این نمایش هستند.

پویش کتابخوانی برای بانوان و دختران برای حجاب و عفاف
هم اکنون بخوانید


 هنرسازان همچنین درباره شرایط اجرای نمایش در دوران کرونا گفت: در دوران کرونا شرایط تمرین بسیار دشوار است و علاوه بر خطراتی که برای بازیگران و عوامل وجود دارد دغدغه شرایط سالن‌ها و اجرا نیز گروه را بسیار تحت فشار قرار می‌دهد. امیدوارم‌ با وجود این شرایط سخت، مردم و مسئولان بیشتر از تئاتر حمایت کنند و بدانند که ماهم واقعا با عشق و درشرایط سخت به کارمان ادامه می‌دهیم و در پایان اینکه تئاتر زنده است از آن حمایت کنید.


نمایش پارازیت از ۱ تا ۱۷ اسفند ساعت ۱۹ در سالن اصلی خانه نمایش مهرگان بر روی صحنه است.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا