ابلاغ فوری برای بررسی اصلاح قانون نحوه استفاده از سلاح

در پی شهادت یک پلیس در استان فارس به دست اراذل و اوباش، رئیس مرکز پژوهش های مجلس تهیه پیش نویس اصلاح قانون استفاده از سلاح توسط پلیس را به همکاران حقوقی مرکز ابلاغ کرد.


به گزارش ایلنا، بابک نگاهداری با اولویت فوری خواستار استفاده از همه ظرفیت‌های حقوقی برای اصلاح قانون موجود شده است.


به گفته کارشناسان ضعف‌ها و ابهامات قانون فعلی استفاده از سلاح سبب شده تا در برخی موارد پلیس نتواند اقتدار لازم را در برخورد با اراذل و اوباش داشته باشد و این باعث گستاخ‌تر شدن آنها در تعرض به حقوق مردم شده است.


بابک نگاهداری شهادت نیروهای حافظ امنیت کشور به واسطه ابهامات موجود در قانون استفاده از سلاح را غیر قابل قبول خوانده است.


رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ابراز امیدواری کرده با اصلاح قانون شاهد تکرار حوادث مشابه و شهادت خادمین عزیز نیروی انتظامی بدست اراذل و اوباش نباشیم.


 


انتهای پیام/

دادگاه رسیدگی به پرونده محمدعلی طاهری تشکیل نشد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 19 =

دکمه بازگشت به بالا