اگر مردم شرکت نکنند و مشارکت کم باشد، خطر احمدینژاد دیگری وجود دارد که در این صورت باعث میشود افرادی با پایگاه اجتماعی ضعیفی بر سرکار بیایند و دغدغه مردم را نداشته و به فکر منافع شخصی باشند.
به گزارش اعتماد نو به نقل از اعتدال ، دکتر داریوش قنبری، نماینده هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی و عضو شورای مرکزی حزب مردمسالاری خطر بازگشت به دوران تاریک گذشته را جدی دانست و گفت: اگر مردم شرکت نکنند و مشارکت کم باشد، خطر احمدینژاد دیگری وجود دارد که در این صورت باعث میشود افرادی با پایگاه اجتماعی ضعیفی بر سرکار بیایند و دغدغه مردم را نداشته و به فکر منافع شخصی باشند.
از مردم خواست تا در انتخابات حضور پرشور داشته باشند و با انتخاب مجدد حسن روحانی هم مانع از بازگشت به دوران پرتنش قبل شوند و هم مسیر روشن پیشرو را ادامه دهند.
وی افزود: مردم باید بدانند که یک حرکت اشتباه کشور را قرنها به عقب خواهد راند، تحریمهای ناشی از جنگ ظالمانه اقتصادی که دولت قبل هم در دادن بهانه به دشمنان برای تحریم بیشتر بی تأثیر نبود و باعث سوختن یک نسل شد، با مشارکت کم اتفاق افتاد. مردم باید احساس مسئولیت کنند و نگذارند که روند رو به رشد کشور متوقف شود و به بیراهه رود.
قنبری با اشاره به اینکه در دولت قبل پرونده ایران به فصل هفت منشور ملل متحد انتقال پیدا کرده بود و خطر حمله نظامی کشور را تهدید میکرد، گفت: دکتر روحانی توانست کشور به شکل معجزهآسایی از بحران بینالمللی خارج کند. در تاریخ دیپلماسی کشور این کار بی سابقه محسوب میشود که باید به مدیریت بحران آقای دکتر روحانی نمره ۲۰ داد، زیرا در شرایطی که کشور تحت فصل هفت منشور ملل متحد و شش قطعنامه تحریم شورای امنیت قرار گرفته بود، ایشان اوضاع را کاملا تغییر داد و نه تنها فرصت حمله نظامی تحت ماده ۴۲را از دشمن گرفت بلکه توانست آثار قطعنامههای ماده ۴۱ فصل هفت منشور ملل متحد را تا حدود خیلی زیادی رفع کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور عملکرد دولت را بازگرداندن آرامش به کشور چه از لحاظ داخلی و چه از لحاظ خارجی فوقالعاده توصیف و بیان کرد: در این دوره دانشجویی ستارهدار و یا به علت موارد امنیتی تعلیق نشده و همچنین استادان دانشگاهی برکنار و بازنشسته اجباری نشدند.
سخنگوی فراکسیون اصلاحطلبان مجلس هشتم در تشریح اینکه روحانی در شعار بازگرداندن عزت و احترام به ایرانیان تا چه حد موفق عمل کرده است، گفت: ما در فضایی بودیم که اجماع خیلی نامناسبی توسط دشمنان علیه ما شکل گرفته بود که دکتر روحانی این اجماع را شکست. در واقع دید اتحادیه اروپا و دید کشورهای دیگر به ما خیلی تغییر کرد به طوری که دید آمریکاییها نیز به ایران تغییر پیدا کرد. در واقع دکتر روحانی توانست افکارعمومی و دولتهای جهان را با ایران همراه کند که دشمنان ملت ایران نتوانند به اهداف خود در صحنه بینالمللی دست پیدا کنند.
او ادامه داد: خیلی از کشورها برای صدور ویزا و روادید به ایرانیان مشکلتراشی میکردند و یا حتی از سفر اتباعشان به ایران ممانعت میکردند، در حالی که در این دوره این مشکل تا حد زیادی بر طرف شده و دکتر روحانی با استفاده از دیپلماسی فعال توانسته صدور روادید برای سفر به برخی کشورها را حذف کند و همچنین با توجه به رفع مشکلات سیاست خارجی باعث گشایش اقتصادی نیز شود. روند رو به جلو باید تداوم پیدا کند تا بتوان مشکلاتی نظیر فقر و بیکاری را رفع کرد و از بین برد.
عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری با اشاره به اینکه قشر فرهیخته و نخبه جامعه از عمکرد دولت یازدهم مطلع هستند و میدانند چه خدماتی انجام شده است، تصریح کرد: برای اقشار کمتر مطلع از این عملکرد مناظرات زمان مناسبیاست که به این اقشار اطلاع دهند که چه قدمهای مثبتی برداشته شده است، البته آقای روحانی باید در این مناظرات پاسخ رفتارهای پوپولیستی یک عده را هم بدهند که برخی از اینها رقیب دکتر روحانی هستند و برای کینهجویی آمدهاند و رییس جمهور نباید در قبال این رفتارها سکوت کند.
او در ادامه گفت: در رسیدن به دستاوردهای دولت جدا از دشمن خارجی در داخل هم یک عده از رقبای داخلی با کارشکنی در این مسیر سنگاندازی کردند که بخشی را مردم در جریان هستند و بخشی دیگر را دکتر روحانی به مردم اطلاع میدهد.
قنبری در پایان با تأکید مجدد بر اینکه این راه باید ادامه پیدا کند، افزود: ما نباید بگذاریم کشور به دوران دولت قبل بازگردد و باید با رأی به روحانی مسیر پیشرفت را ادامه دهیم.