معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم گفت: مهم ترین چالش ما عدم وجود نقشه راه و عدم توجه سفارت خانه و رایزنهای علمی به اهمیت و ارزش پارکهای علمی فناوری و مراکز پژوهشی است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سیزدهمین نشست سراسری هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاهها، مراکز آموزش عالی، موسسات پژوهشی و پارکهای علم و فناوری برگزار شد.
علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم در این مراسم گفت: در حوزه فناوری و نوآوری اخیرا کارهای خوبی با تشکیل این معاونت صورت گرفته و اهدافی که دنبال آن هستیم گفتمان با اندیشمندان و نوآوران فناوری در سطح بین المللی است.
وی افزود: زیست بوم فناوری برای ارتقا در کشور تا حدی فراهم شده است. فرهنگ سازی توسعه گفتمان و فناوری نوآوری، ایجاد تعامل بین دانشگاهها و پارکها، فرصت فناورانه، رصد فناریهای نو ظهور، توسعه دفاتر انتقال و فناوری، دیپلماسی فناوری جزو برنامههای اولویت دار ماست.
خیرالدین گفت: نسل فناوری در حال گذر است و ما فعلا در نسل دیجیتالی شدن قرار داریم و تحولات به سرعت اتفاق میافتد. بین المللی سازی دروازه ورود به چرخه جهانی دانش است.
وی گفت: ما باید ایدههای فناوارانه را پرورش دهیم و هم علم و دانش را به خارج منتقل کنیم هم از خارج دانش را به داخل بیاوریم. مهم ترین چالش ما عدم وجود نقشه راه و عدم توجه سفارت خانه و رایزنهای علمی به اهمیت و ارزش پارکهای علمی فناوری و مراکز پژوهشی است.
انتهای پیام/