اجرای نمایش خیابانی به مناسبت سالگرد شهادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) و سردار سلیمانی

شش نمایش خیابانی به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) و سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در منطقه ۱۱ شهرداری تهران اجرا می‌شود.


به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، با مشارکت معاونت فرهنگى و اجتماعى شهردارى منطقه ١١ و کانون تخصصى تئاتر خیابانى اداره کل هنرهاى نمایشى، به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) و سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، ویژه اعتماد نو به نقل از برنامه سردار دل‌ها با عنوان «روایت بدرقه»، در دو میدان و دو بوستان منطقه ۱۱ شهرداری تهران برگزار می‌شود.  


براین اساس ۶ نمایش خیابانی «مدافع آخر» نوشته محمد قاسمى و کار احمد جعفری، «به دنبال خورشید» به نویسندگی جلال حسنوند و کارگردانی حسین نادرى، «این و آن» نوشته و کار مهدى صالحیار، «زهى خیال باطل» به نویسندگی و کارگردانی سیدمهرداد کاووسى، «لالایى‌هاى ننه ایران براى فرزندانش» نوشته کیانوش احمدى و کار حسنا قبادى و «اونى که باید باشه نیست» به نویسندگی آرزو بهرامى و کارگردانی مهدى روزبهانى از سه‌شنبه ۱۴ دی تا پنج شنبه ۱۶ دی در حال اجرا هستند.


این نمایش‌ها ساعت ۱۰، ۱۱:۳۰، ۱۴:۳۰ و ۱۷ در پارک دانشجو، ساعت ۱۱ در میدان راه‌آهن، ساعت ۱۳ در میدان منیریه و ساعت ۱۵ در پارک دامپزشک در حال اجرا هستند.


انتهای پیام/

جایزه ویژه جشنواره ساندنس آمریکا برای ایران
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

دکمه بازگشت به بالا