خودروی وانت با ۳ میلیارد ریال کالای قاچاق توقیف شد

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پلیس پایتخت از کشف ۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در عملیات توقیف یک دستگاه خودروی وانت خبر داد.


به گزارش اعتماد نو به نقل از اعتماد نو به نقل از ایلنا، سرهنگ ” علی ولی پور گودرزی ” رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران در این باره بیان داشت: ماموران انتظامی این پلیس  حین گشت زنی و کنترل معابر عمومی  در محدوده خیابان “سعدی”به یک دستگاه خودرو وانت حاوی بلبرینگ و لوازم یدکی خودرو مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.

 

وی افزود: در بازرسی از این خودرو، یک هزار و ۷۹۵ عدد لوازم یدکی قاچاق فاقد بارنامه و  مجوز قانونی و کمرگی کشف شد.

 

این مقام انتظامی ارزش ریالی کالای قاچاق کشف شده در این عملیات را ۳  میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این عملیات راننده خودرو  دستگیر و با مقر این پلیس منتقل شد.

 

این مقام انتظامی  گفت: متهم در پی جوئی های پلیسی اظهار کرد که محموله خودرو را  از استان خوزستان  بارگیری کرده است و با دریافت کرایه مقرر بوده که به یک واحد صنفی در خیابان سعدی تحویل بدهد که قبل از رسیدن به مقصد دستگیر شده است.

 

سرهنگ گودرزی در پایان خاطر نشان کرد : کشف جزئیات پرونده ادامه دارد.

 


انتهای پیام/

انقلاب و منیریه در روزهای محدودیت‌های کرونایی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا