حضور آمریکا در خاورمیانه سریال شد

به گزارش ایسنا به نقل از ددلاین، در این سریال که  «نفوذ و قدرت در خاورمیانه» نام دارد، «ویل هرد» مامور سابق سیا و نماینده کنگره از تجربیات و همچنین مصاحبه‌های تفصیلی با چهره‌های اصلی سیاست خارجی آمریکا در چند دولت گذشته همچون «جان بولتون» نماینده آمریکا در سازمان ملل، «لئون پانتا» وزیر دفاع، «مایک پامپئو» وزیر کشور و چند چهره سیاسی دیگر استفاده کرده است.

این مجموعه شش‌قسمتی که از ۳۰ آگوست پخش می‌شود، بازیگران اصلی، تاریخ، فرهنگ و نفوذی را که روابط استراتژیک آمریکا و دخالت نظامی‌اش  در خاورمیانه را شکل می‌دهد، به هم پیوند می‌دهد.

این سریال همچنین نسل‌هایی از مردم را که تحت تأثیر دهه‌ها جنگ و بی‌ثباتی قرار گرفته‌اند زیر ذره‌بین برده است.

با اعلام خبر ساخت این سریال، «کریس اوانز» برای استفاده نکردن از حتی یک بازیگر از خاورمیانه مورد انتقاد قرار گرفته و برخی دیگر نیز او را یک ابزار تبلیغاتی برای سیا و ارتش آمریکا معرفی کرده‌اند که این سریال را در مقطع حساس کنونی و با توجه به تحولات اخیر در خاورمیانه ساخته است.

انتهای پیام

نیروهای سیاسی عراق روند تشکیل دولت را تسریع کنند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − دو =

دکمه بازگشت به بالا